tersago technics logo blue 1

Bel Tijl

0472 84 07 45

Uit Lebbeke

Tersago Technics

Particuliere & industriële elektriciteitswerken waarbij veiligheid de rode draad vormt

0 %
passie voor elektriciteit
0 %
oog voor innovatie
TERSAGO TECHNICS particuliere elektriciteit
TERSAGO TECHNICS particuliere elektriciteit
Tersago Technics uit Lebbeke

Gediplomeerd elektricien

Bent u op zoek naar een vakman die alles van elektriciteit afweet? Dan helpt Tijl van Tersago Technics uit Lebbeke u graag. Hij heeft een diploma elektromechanica op zak en behaalde ook de getuigschriften BA4 en BA5.

Eerst werkte hij zeven jaar in loondienst om in 2014 zijn eigen zaak op te richten. Met zijn ruime ervaring is Tijl dé geknipte partner om uw elektrische installaties aan te pakken.

Veiligheid, duurzaamheid en respect voor de omgeving zijn bij Tijl vaste waarden. 

Kleine & grote opdrachten

Voor particulieren & industrie

In nieuwbouw- en renovatieprojecten voert Tijl tal van taken uit. Enerzijds sluit hij verlichting aan, installeert hij video- en parlofonie en plaatst hij stopcontacten bij particulieren.

Anderzijds bouwt hij grote zekeringkasten om en spoort hij fouten op in industriële installaties. Geen opdracht is Tijl te complex! Qua leveranciers slaat hij de handen in elkaar met Cebeo en De Kinder Hardware.

Veelzijdigheid troef

Dienstenaanbod

Bekijk hier welke diensten Tijl allemaal voor u kan realiseren. 

Particuliere elektriciteit

Verlichting plaatsen, domoticaoplossingen installeren of bekabeling aansluiten? Elektriciteit kent voor Tijl geen geheimen meer.

Industriële elektriciteit

Van verdeelkasten ombouwen en motoren onderhouden tot transportbanden repareren, Tijl doet het allemaal met oog voor detail.

Continue bijscholing

Innovatieve aanpak

Tijl volgt de laatste trends binnen de elektrische wereld op de voet en weet dus exact hoe hij uw elektrische installaties moet moderniseren naargelang de huidige normen.

Hij houdt daarbij steeds zorgvuldig rekening met alle veiligheidsvoorschriften. Heeft u een klus voor hem in gedachten? Dan rijdt hij van maandag tot zaterdag op afspraak uit in een straal van 20 km rond Lebbeke.

TERSAGO TECHNICS particuliere elektriciteitswerken 2
TERSAGO TECHNICS particuliere elektriciteitswerken 2 1

Uw elektrische netwerk laten vernieuwen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!